Kjøps- og bruksvilkår

Generelt

Teaching FUNtastic (915760198) er et enkeltpersonforetak som eies og drives av Eirin Kvade Rannekleiv. Foretaket er registrert i Merverdiavgiftsregisteret.

Partene

Selger er:

Teaching FUNtastic

Postboks 47, 4854 Nedenes

Mail: eirin@teachingfuntastic.no

Tlf: +47 957 57 778

Organisasjonsnummer: 915760198

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Opphavsrett

Innhold, tekst og bilder på nettstedet er opphavsrettslig beskyttet og eies av Teaching FUNtastic og kan ikke brukes uten tillatelse. Brudd på opphavsrett og kopirett av bilder, tekst og innhold vil etterfaktureres. Ved deling av lenker til produkter og annet innhold på nettsiden, skal det krediteres med navn og/eller link til nettside.

Produktinformasjon

Pris

Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen fullføres. Teaching FUNtastic tar forbehold om eventuelle feil i priser, og vil kunne benytte seg av retten til å kansellere og/eller refundere bestillinger som er feilpriset.

Pris per produkt, er gjeldende tilgang for en bruker (ansatt). Er det flere brukere (ansatte) som skal benytte seg av samme produkt, må man kjøpe tilsvarende like mange tilganger til produktet.

Medlemskap

Teaching FUNtastic tilbyr gratismedlemskap.

Som Gratismedlem får man tilgang til Gratisrommet der man kan laste ned ressurser og aktiviteter uten kostnad. Man kan når som helst kansellere sitt gratismedlemskap.

Lisensabonnement

Teaching FUNtastic tilbyr 2 typer lisenser med abonnement;

1 – Årslisens Abonnement for enkeltbruker

Årslisens Abonnement gir 1 bruker fri tilgang til alle ressurser i nettbutikken på www.teachingfuntastic.no. Lisensen fornyes automatisk etter ett år, dersom brukeren ikke velger å avslutte abonnementet. Les mer om Årslisens Abonnement her (https://teachingfuntastic.no/medlemskap/)

Dersom abonnementet avsluttes, vil kun tidligere ordinære produktkjøp ligge på brukerens nedlastinger. Filer som er lastet ned i løpet av lisenstiden vil ikke bli liggende på brukeren som ved et ordinært kjøp. Produktene vil kunne lagres og benyttes videre frem i tid, men brukeren vil ikke ha tilgang til oppdateringer og evt. tillegg.

2 – Skolelisenser og kommunelisenser med abonnement

Skolelisenser tilbys til Lite team (2-4 brukere) og Stort team (5-10 brukere). Det kan også tilbys Skolelisens for hel skole (11+). Kommunelisens vil gi tilgang for alle ansatte ved skolene i kommunen. Les mer om Skolelisenser/kommunelisenser her (https://teachingfuntastic.no/skolelisenser/)

Skolelisens er beregnet ut ifra antall ansatte som skal ta materiellet i bruk, og er begrenset til det antall ansatte man har kjøpt lisens for. Skolen er ansvarlig for til enhver tid å inneha riktig antall lisenser, og sørge for at det ikke deles påloggingsinformasjon til flere ansatte enn de innehar lisenser til, samt at materiell ikke lagres på fellesområder.

Brudd på vilkårene for lisenser vil etterfaktureres fra kjøpsdato, for antall ansatte som har hatt tilgang. Lisensen vil deaktiveres, inntil rett antall lisenser er på plass.

Lisenser refunderes ikke.

Årslisenser, skolelisenser og kommunelisenser har en bindingstid på ett år. Lisenser fornyes automatisk etter ett år, dersom kjøper ikke velger å avslutte abonnementet innen fornyelsesdato. Lisenser fornyes automatisk til rabattert pris hvert år.

Salgs- og leveringsbetingelser

Levering

Produktene som selges i nettbutikken på www.teachingfuntastic.no leveres elektronisk. Se her for mer informasjon om nedlasting (https://teachingfuntastic.no/ofte-stilte-sporsmal/) Produktfilene gjøres tilgjengelig for brukeren, umiddelbart etter at betalingen er godkjent. Som kunde må man ha registrert en gratis brukerkonto på nettsiden, der materiellet vil ligge tilgjengelig for nedlasting.

Betaling

Teaching FUNtastic tilbyr betaling med kort og faktura. Ved handel blir betalingen behandlet av betalingsformidlerne, Stripe, PayPal og Vipps, som tilbyr en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Det vil ikke bli lagret opplysninger om betalingskortet i nettbutikken. Fakturering av kredittkortet blir gjort direkte.

Det tilbys manuell fakturaløsning for skoler og andre foretak. Bestillinger med fakturabetaling sendes direkte til Teaching FUNtastic på mail. Oppgi organisasjonsnummer og eventuelt referansenummer ved ønske om EHF-faktura.

Angrerett – kun forbrukerkjøp

Digitale produkter

Det er ingen angrerett eller mulighet for avbestilling på digitale produkter etter at produktene er betalt og nedlasting er påbegynt. Ifølge Angrerettloven § 22 bokstav n bortfaller angreretten på digitale produkter ved påbegynt nedlasting, også selv om dette ikke fullføres i sin helhet.

De fleste av våre produkter er digitale, og dermed unntatt fra angreretten:

  • gavekort
  • undervisningsopplegg
  • lisenser

Egen feilbestilling gir ikke en kjøper rett til å gå fra det digitale kjøpet.

Har man foretatt et dobbelt kjøp, vil man likevel kunne få refundert kjøpet. Ved ønske om refusjon må man sende en mail og oppgi ordrenummer, samt årsak til ønske om refusjon.

Fysiske produkter

Du har 14 dagers angrerett ved kjøp av fysiske varer. Dersom 14 dager er passert etter kjøpsdato, vil vi ikke kunne refundere ditt kjøp. Du behøver ikke å oppgi noen grunn for å bruke angreretten, men du må overholde tidsfristen.

For å få godkjent refusjon, må varen være ubrukt og i samme tilstand som da du mottok den.

For å kunne godkjenne refusjon av ditt kjøp, kreves det kopi av din kjøpskvittering.

OBS! Du er ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt, og ta vare på kvittering for frakt.

REFUSJON

Når vi har mottatt din retur, vil vi sende deg en bekreftelse på at varen er mottatt. Vi vil også bekrefte om det er grunnlag for refusjon eller ikke, avhengig av tilstanden på varen.

Dersom refusjon blir godkjent, vil betalingen automatisk bli refundert tilbake via den samme betalingsløsningen som ble brukt ved bestilling, innen 3 virkedager.

Forsinket eller manglende refusjon

Dersom du innen 7 dager etter godkjennelse, ikke har mottatt refusjon for kjøpet ditt, sjekk med banken din. Det kan ta noe tid før refusjon av betalingen vil være synlig på konto.

Dersom du har forsøkt dette, og fortsatt ikke kan se å ha mottatt din refusjon, vennligst kontakt oss på mail.

Salgsvarer

Bare varer kjøpt til fullpris kan returneres og godkjennes for refusjon. Salgsvarer refunderes ikke.

BYTTERETT

Vi bytter bare varer dersom de er skadet eller inneholder feil/mangler. Dersom du trenger å bytte varen i en ny tilsvarende vare, send oss en e-post med forklaring og bilde av skaden/feilen på varen.

RETUR

Varer som er blitt godkjent for refusjon eller bytterett sendes til;

Teaching FUNtastic, Postboks 47, 4854 Nedenes

Du er selv ansvarlig for å betale returkostnadene. Returkostnader refunderes ikke. Ved bytte til annen vare, i forbindelse med angrerett på kjøp, vil ny fraktkostnad bli lagt til.

TRENGER DU HJELP?

Kontakt oss på mail dersom du har spørsmål angående retur eller angrerett.