Kjøps- og bruksvilkår

GENERELT

Teaching FUNtastic (915760198) er et enkeltpersonforetak som eies og drives av Eirin Kvade Rannekleiv. Foretaket er registrert i Merverdiavgiftsregisteret.

PARTENE

Selger er:

Teaching FUNtastic

Postboks 47, 4854 Nedenes

Mail: eirin@teachingfuntastic.no

Tlf: +47 957 57 778

Organisasjonsnummer :915760198

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som  kjøper/kjøperen.

OPPHAVSRETT

Innhold, tekst og bilder på nettstedet eies av Teaching FUNtastic og kan ikke brukes uten tillatelse. Brudd på opphavsrett og kopirett av bilder, tekst og innhold vil etterfaktureres. Ved deling av lenker til produkter og annet innhold på nettsiden, skal det krediteres med navn og/eller link til nettside.

PRODUKTINFORMASJON

PRIS

Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen fullføres. Teaching FUNtastic tar forbehold om eventuelle feil i priser, og vil kunne benytte seg av retten til å kansellere og/eller refundere bestillinger gjort innenfor dette tidsrommet.

MEDLEMSKAP

Teaching FUNtastic tilbyr gratismedlemskap.

Som Gratismedlem får man tilgang til Gratisrommet der man kan laste ned ressurser og aktiviteter uten kostnad. Man kan når som helst kansellere sitt gratismedlemskap.

LISENSER

Teaching FUNtastic tilbyr 2 typer lisenser; Årslisens for enkeltbruker og Skolelisens.

Årslisens gir 1 bruker fri tilgang til alle ressurser i nettbutikken på www.teachingfuntastic.no. Lisensen utløper automatisk etter ett år, dersom brukeren ikke velger å videreføre lisensen. Etter at lisensen er utløpt, vil kun tidligere ordinære produktkjøp ligge på brukerens nedlastinger. Filer som er lastet ned i løpet av lisenstiden vil ikke bli liggende på brukeren som ved et ordinært kjøp. Produktene vil kunne lagres og benyttes videre frem i tid, men brukeren vil ikke ha tilgang til oppdateringer og evt. tillegg.

Skolelisenser tilbys til Lite team (2-4 brukere) og Stort team (5-10) brukere. Det kan også tilbys Skolelisens for hel skole (11+) på forespørsel. Skolelisens er begregnet utifra antall brukere, og er begrenset til det antall lærere man har kjøpt lisens for. Skolen er ansvarlig for til en hver tid å inneha riktig antall lisenser, og sørge for at det ikke deles påloggingsinformasjon til flere brukere enn de innehar lisenser til, samt at materiell ikke lagres på fellesområder.

Brudd på vilkårene for lisenser vil etterfaktureres fra kjøpsdato, for antall brukere som har hatt tilgang.

Lisensen vil deaktiveres, inntil rett antall lisenser er på plass.

Lisenser refunderes ikke.

Årslisenser og Skolelisenser har en bindingstid på ett år. Lisensen utløper automatisk etter ett år, dersom brukeren ikke velger å videreføre lisensen. Dersom man ønsker å fornye for ett nytt år, innen lisensen utløper, vil man få rabattert pris.

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Levering

Produktene som selges i nettbutikken på www.teachingfuntastic.no leveres elektronisk. Produktfilene gjøres tilgjengelig for brukeren, umiddelbart etter at betalingen er godkjent. Som kunde må man ha registrert en gratis brukerkonto på nettsiden, der materiellet vil ligge tilgjengelig for nedlasting.

Betaling

Teaching FUNtastic tilbyr betaling med kort og faktura. Ved handel blir betalingen behandlet av betalingsformidlerne, Stripe eller PayPal, som tilbyr en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Det vil ikke bli lagret opplysninger om betalingskortet i nettbutikken. Fakturering av kredittkortet blir gjort direkte.

Det tilbys manuell fakturaløsning for skoler og andre foretak. Bestillinger med fakturabetaling sendes direkte til Teaching FUNtastic på mail. Oppgi organisasjonsnummer og eventuelt referansenummer ved ønske om EHF-faktura.

ANGRERETT

Det er ingen angrerett eller mulighet for avbestilling etter at produktene er betalt. I følge Forbrukerrådet bortfaller angreretten på digitale produkter ved påbegynt nedlasting, også selv om dette ikke fullføres i sin helhet. Når et prdukt er lastet ned, er dette etter loven levert.

Forbrukerrådet slår fast at egen feilbestilling ikke gir en kjøper rett til å gå fra det digitale kjøpet. Har man foretatt et dobbelt kjøp, eller ikke har lastet ned det digitale produktet, vil man få refundert kjøpet. Ved ønske om refusjon må man sende en mail og oppgi ordrenummer, samt årsak til ønske om refusjon.

PERSONVERN OG PERSONOPPLYSNINGER

Vi må samle inn personopplysninger for å kunne levere ønskede tjenester til deg. Hvis du ikke oppgir de nødvendige opplysningene, kan det hende at vi ikke kan levere tjenestene. Hvis du utleverer personopplysninger om andre personer til oss, antar vi at du har rett til å gjøre det, og til å la oss bruke opplysningene som beskrevet i denne personvernerklæringen.

I forbindelse med registrering av gratiskonto og produktbestilling godtar du at Teaching FUNtastic kan lagre og bruke informasjonen din i kommunikasjonen og kundeforholdet med deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev. Hvis du velger å reservere deg mot markedsføring via e-post fra oss, kan vi fortsatt sende deg viktig administrativ informasjon. Denne kan du ikke reservere deg mot.

Dersom du ikke lenger ønsker å motta markedsføring via e-post fra oss, kan du melde deg av ved å bruke unsubscribe lenken i e-posten eller ved å kontakte oss på eirin@teachingfuntastic.no

Teaching FUNtastic er opptatt av å beskytte dine personopplysninger. Vi oppbevarer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig, jmf. Personopplysningsloven. Det vil si at alle dine opplysninger slettes fra våre arkiver dersom du sletter din konto, selv om du som bruker ikke har bedt om det.

Vi vil bruke og utlevere personopplysningene bare dersom det er et klart behov for å kunne levere tjenestene våre til deg:

  • til tredjeparts tjenesteleverandører i forbindelse med tjenestene vi skal leverer til deg. Dette kan inkludere leverandører av tjenester som netthotell, dataanalyser, betalingsbehandling, gjennomføring av bestillinger, revisjon og andre tjenester.
  • til tredjepart som sponser konkurranser og liknende kampanjer du har valgt å delta i, dersom de har behov for å kontakte deg som vinner

KONFLIKTLØSNING

Klager rettes til Teaching FUNtastic innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

SUPPORT

Vi vil alltid besvare henvendelser så raskt som mulig. Som et enkeltpersonsforetak, kan det til tider være stor pågang, og derfor noe venting før man får svar på mailhendvendelser. Vi jobber hele tiden med å gi deg hjelp og tilbakemelding innen rimelig tid. For å få svar på de vanligste spørsmålene, les gjerne gjennom informasjonen på siden vår HER. Dette kan spare deg for venting.

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle feil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden. Det kan forekomme at enkelte produkter inneholder små mangler, design- eller skrivefeil. Dette rettet vi opp i så snart vi blir gjort oppmerksom på forholdene. Forhold som Teaching FUNtastic ikke kan påvirke, eksempelvis tredjeparts feil ved overføring av data eller transaksjoner, kan påvirke leveransen av ordren. Ved kjente feilsituasjoner vil vi informere om dette på vår nettside.

Teaching FUNtastic tar forbehold om force majeure, slik som krig, brann, miljøkatastrofe, alvorlig sykdom eller annen hendelse utenfor partens kontroll, og som hindrer oss fra å oppfylle våre forpliktelser. Som et enkeltpersonforetak er vi utsatt i forhold til uforutsette familiehendelser, men vil hele tiden arbeide med å opprettholde god standard og å kunne overholde vår forpliktelser til deg på best mulig måte.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en positiv opplevelse med våre produkter!