Om Teaching FUNtastic

 

Eirin Rannekleiv Teaching FUNtastic

Jeg heier på deg!

Etter 13 år som lærer er jeg stolt og overlykkelig over å ha utviklet Teaching FUNtastic til et stort ressursnettsted, som daglig tas i bruk av lærere over hele landet. Å få dele min kreativitet og engasjement for undervisning med deg, er “driven” bak min utvikling av lærerike og motiverende læringsressurser.

Jeg lever etter mottoet om at læring skal være gøy, og at engasjerte lærere gir engasjerte elever! Om vi lærere har det gøy når vi underviser, vil elevene synes at læring er gøy – så enkelt kan det være. Jeg brenner for å motivere både lærere og elever med engasjerende aktiviteter og læringsopplegg, som er annerledes enn oppgavene man finner i en lærebok. Jeg vil inspirere deg som lærer til å finne nye innfallsvinkler og prøve ut nye idéer og metoder.

Jeg heier på deg hele veien og vil dele mine beste tips og ressurser, slik at elevene får en mer variert undervisning, og inspirere deg så du selv får større glede av å undervise.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Mitt mål med Teaching FUNtastic er å kunne hjelpe lærere som står oppi en stadig mer hektisk og krevende skolehverdag. Barna står nærmest hjertet mitt, og de har behov for lærere med gnist og energi, som elsker jobben sin! Ved å gi lærere og skoler enkel tilgang på et mangfold av læringsaktiviteter, slik at elevene får tilpasset undervisning som motiverer til læring, ønsker jeg å bidra til at du får mer tid til deg selv og en lettere skolehverdag.

Jeg vil at du blir med oss i Teaching FUNtastic! Gjør en slutt på å ta jobben med hjem både kvelder, helger og i ferier, slik jeg har gjort i mange år. Nå trenger du ikke lengre finne opp alt kruttet selv!

Her hos Teaching FUNtastic vil vi hjelpe deg med å få:

  • en tilpasset undervisning som gir bedre tid til enkeltelever
  • materiell som gir rom for aktiv samarbeidslæring
  • engasjerte og lærevillige elever som digger undervisningen din
  • fiks ferdige opplegg som sparer deg for mye planlegging
  • lærerverktøy som gjør skolehverdagen enklere

Hos oss vil du finne:

  • materiell utviklet spesielt for barnetrinnet og spes.ped undervisning
  • aktiviteter med hovedfokus på fagene norsk, matematikk og engelsk
  • ressurser på bokmål, nynorsk og noe samisk
  • alt nedlastbart, klart til print og bruk på få minutter

Start allerede nå med å titte innom de voksende gratissidene, og last ned over 100 læringsaktiviteter og lærerverktøy som vil hjelpe deg i hverdagen!

Hvorfor Teaching FUNtastic?

Da jeg begynte å undervise ved den lokale internasjonale skolen i 2007, ble lærerjobben raskt min store hobby og lidenskap. Der fantes det en genuin glede i læring og utvikling, og stor frihet til å prøve ut nye arbeidsmetoder. Hverken lærebøker eller arbeidsbøker ble brukt på barnetrinnet. Som nesten nyutdannet ga dette meg en stor driv til å utvikle eget læremateriell tilpasset mine klasser og elever. Etter 8 år med omtrent daglig produksjon av aktiviteter og opplegg var det på tide å dele min erfaring med deg og andre lærere. Det ble starten på Teaching FUNtastic i 2015!

Etter 3 år der jeg kombinerte undervisning og arbeidet med Teaching FUNtastic, var jeg dessverre nødt til å gi opp lærerjobben. Vår yngste gutt ble diagnostisert med en hoftesykdom et år tidligere, og det å være omsorgsperson hjemme og lærer på fulltid, lot seg ikke lenger kombinere. Jeg brant lyset i begge ender, og klarte ikke være tilstedet 100% hverken hjemme eller i klasserommet.

I dag bor jeg i min fantastiske hjemby Arendal, sammen med de fineste på denne jord; mannen, våre to gutter og katter. Jeg elsker familietid og den fleksibiliteten jeg nå har til å bruke mye tid med barna. Kanskje trenger du også noen forandringer, litt ekstra motivasjon eller gode tips og idéer til å snu på den vanlige hverdagen?

Trodde du jeg gjorde alt alene?

Med et stort team bestående av 15 dyktige lærere, spredt over Norge, Sverige og Danmark, gjør vi det vi kan for at det både blir utviklet og oversatt nytt materiell som du trenger i din undervisning. Vi hjelper og bistår både enkeltlærere, barnehager, skoler og foresatte med tips og støtte i hverdagen. Sammen er vi bedre!

Teamene i Teaching FUNtastic er en del av nettverket vårt på sosiale medier, og bistår også der, sammen med flere tusen dyktige lærere som daglig tar i bruk våre ressurser og materiell. Vi gleder oss til å treffe deg i gruppa og bli bedre kjent!

Facebook gruppe Teaching funtastic

Gjennom sosiale medier har jeg blitt kjent med mange fantastiske mennesker, både pedagoger, utviklere og foresatte. Et stort og herlig nettverk som deler av sin beste kunnskap og støtter opp om hverandre. Jeg ønsker at flere kan få ta del i fellesskapet, og ønsker gjerne å bli kjent med deg!

Ønsker du å se LIVE-videoer når jeg gjennomgår nye læringsressurser og hvordan du kan ta dem i bruk? Eller ønsker du kanskje en sniktitt på nye ting som kommer? Kanskje har du spørsmål eller trenger råd?Da bør du bli en del av vårt nettverk på Facebook og Instagram, der vi deler tips, bilder og videoer om undervisningsopplegg, klasseledelse, arbeidsmetoder med mer.

Dette sier andre om Teaching FUNtastic


Vi i team Teaching FUNtastic ønsker deg hjertelig velkommen og håper du vil føle deg hjemme her hos oss! Har du spørsmål rundt ressurser, skolelisenser eller annet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg!