Kurs og workshops

Få suksess med undervisning uten lærebok – enklere, smartere og lettere!

 

Lær strategiene og verktøyene som trengs for god undervisning uten lærebok!

Du har kanskje ikke turt å droppe læreboka enda, eller kanskje er du allerede i gang. Men den tryggheten og frihetsfølelsen med å jobbe uten lærebok har du ikke helt ennå. Du jobber mer enn før og bruker mer penger av egen lomme enn tidligere. Tiden strekker ikke til når du må finne opp kruttet selv og i tillegg skal gi tilpasset og variert undervisning.

Det er derfor jeg er her. Det skal nemlig ikke være slik! Det handler om å gjøre tingene riktig. Og når du får klarhet i hva de riktige tingene er, da er det enkelt. Enkelt men ikke lett. For du må kunne strategiene, bruke de riktige verktøyene og være villig til å gjøre jobben det krever for å komme dit.

Ta noen grep for å endre hverdagen!

Om du ønsker å gi en undervisning som utgjør en forskjell for elevene, samtidig som du har tid til deg selv, familie og fritidssysler, så er du på rett plass! Du trenger ikke bruke årevis på å prøve og feile på egenhånd, slik jeg gjorde.

 

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for deg som jobber i barneskolen, både enkeltlærere og hele team. Team som ønsker å delta på kurs, kan få egne, tilpassede møtetider på Zoom med direkte veiledning innenfor arbeidstiden. Skolen tar da kontakt på mail for eget tilbud; eirin@teachingfuntastic.no

Onlinekurset Engasjerende undervisning uten lærebok åpner for påmelding i september 2024!

KLIKK HER FOR Å LESE MER!